Mobiliteits Center

Uw mobiliteits- en recruitmentprocessen gedigitaliseerd!

U bent op zoek naar een geavanceerde oplossing die uw vraagstukken op het gebied van mobiliteit en werving & selectie digitaal ondersteunt. (Regionale) mobiliteit is een belangrijk speerpunt binnen uw organisatie en de ontwikkeling van uw medewerkers heeft hoge prioriteit. U verlangt snelheid en transparantie binnen uw HRM-proces. Daarom heeft The Solutions Factory het MobiliteitsCenter ontwikkeld: de meest uitgebreide software voor al uw mobiliteit- en recruitmentvraagstukken.

Arbeidsmarktplatform

Het MobiliteitsCenter omvat een volwaardig online arbeidsmarktplatform waarmee u uw organisatie of een samenwerkingsverband van organisaties als een aantrekkelijke en herkenbare werkgever op de arbeidsmarkt kunt profileren. Uw huisstijl wordt geheel overgenomen zodat het platform geheel in lijn is met uw andere communicatie-uitingen.

Mobiliteit backoffice

Zet uw vacature gefaseerd uit en ga eerst intern of regionaal op zoek naar de geschikte kandidaat, alvorens uw vacature extern gepubliceerd wordt. Ook stages en interne klussen brengt u eenvoudig bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Sollicitaties komen centraal binnen, waarbij interne, regionale en externe kandidaten duidelijk herkenbaar zijn. De uitgebreide groepsgewijze acties voorzien in een snelle, heldere en tijdbesparende afhandeling. Daarnaast vindt u in de kandidatenbank profielen van zowel medewerkers als externe kandidaten.

Loopbaancentrum

Het MobiliteitsCenter kan standaard worden uitgerust met een digitaal loopbaancentrum. Met deze functionaliteit kunt u uw medewerkers zelftesten en assessments aanbieden binnen een persoonlijk E-portfolio.

Standaard uitgerust met

Regionale mobiliteit

Het MobiliteitsCentrum biedt u de mogelijkheid om vacatures gefaseerd uit te zetten. Zo kunt u eerst intern of regionaal op zoek gaan naar de geschikte kandidaat alvorens uw vacature extern te publiceren.

Medewerkersportaal

Binnen het platform vormen uw medewerkers een eigen identiteit. Zij krijgen toegang tot afgeschermde content en hebben inzicht in vacatures die zich in de interne of regionale fase bevinden.

Voorrangskandidaten

Vervul een actieve rol bij het maken van een nieuwe stap in de carrière van medewerkers door vacatures onder de aandacht te brengen en ondersteuning te bieden bij de invulling van het profiel en lopende sollicitaties.

Uw eigen huisstijl

Door uw huisstijl als basis te gebruiken voor ons ontwerp, videopresentaties, testimonials en nieuws toe te voegen, behoudt uw organisatie haar identiteit.

Responsive design

Mobielvriendelijk design zorgt voor een vlekkeloze weergave op alle devices. Solliciteren via mobiel?
Geen probleem!

Koppeling (sociale) media

Doe automatisch aankondigingen van uw vacatures op Twitter, LinkedIn, Facebook, uw eigen intranet of andere platformen.

Kandidatenbank

Zoek pro-actief naar talent door een kijkje te nemen in de kandidatenbank of maak een zoekopdracht aan en krijg automatisch bericht wanneer een interessant profiel wordt geplaatst.

Groepsgewijze acties

Dankzij de vele groepsgewijze acties zoals doorsturen, afwijzen, berichten en printen, realiseert u een tijdsbesparing in de afhandeling van sollicitanten.

E-portfolio

Naast het cv en wensenprofiel kunnen kandidaten zichzelf o.a. door middel van eigen documenten, testuitslagen, aanbevelingen en sociale media extra profileren.

Effectief HRM-proces

Plaats eenvoudig nieuwe vacatures of maak gebruik van bestaande templates. Houdt overzicht dankzij heldere statusmarkeringen en gebruik standaardbrieven voor een efficiënte afhandeling van uw sollicanten.

Managersmodule

Werk actief samen met de vacaturehouder door deze te betrekken bij het publiceren van een vacature, het maken van een voorselectie of het beoordelen en afhandelen van sollicitanten.

Real-time rapportages

Genereer automatisch rapportages binnen het door u opgegeven tijdsvak en verkrijg hiermee inzichten in vacatures, kandidaten en sollicitanten op managementniveau.

Uitbreidingsmodules

Het MobiliteitsCenter kunt u uitbreiden met diverse modules waarmee u het platform exact aan uw wensen kunt laten voldoen:

Opleidingenmodule

Door het digitaal aanbieden van opleidingen geeft u medewerkers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Publiceert u via onze tool een opleiding, dan kunt u direct de interesse inventariseren en vervolgens gericht op basis van de daadwerkelijke behoefte uw inkoop inrichten. Zo bespaart u op het inkoopvolume dat u besteedt aan workshops en cursussen!

De module faciliteert in een digitale inschrijfmogelijkheid waarbij een maximaal aantal deelnemers kan worden opgegeven. Inschrijvingen worden door een leidinggevende goedgekeurd alvorens deze bij de coördinator binnenkomen. Gevolgde opleidingen kunnen worden toegevoegd aan het E-portfolio van de medewerker.

Zo houdt u grip op kosten en talent!

Selectiecommissiemodule

Deze module voorziet in een flexibele, transparante en tijdbesparende oplossing voor het proces van sollicitantenbeoordeling door meerdere personen:

  • Volledig digitale ondersteuning van de selectiecommissie.
  • Maakt mailverkeer en papieren dossiervorming overbodig.
  • Heldere weergave van beoordeling via intuïtief kleursysteem.
  • Kan naar wens per vacature worden geactiveerd.
  • Geen limiet op het aantal commissieleden.
  • Mogelijkheid tot pré-screening; u bepaalt zelf of u een voorselectie maakt of alle sollicitanten voorlegt aan de commissie.

Totaaloplossing

In aanvulling op onze losse producten bieden wij ook een totaaloplossing, waarbij de diverse onderdelen volledig geïntegreerd zijn binnen één platform.

Vraag naar de mogelijkheden