Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuws:

Wij zitten niet stil!

Door: The Solutions Factory | 12 juni 2019 - 10:20

The Solutions Factory heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten!

In het najaar van 2018 hebben wij weer mooie WerkenBij-sites mogen lanceren voor Fontys Hogescholen en Leviaan.

Met Werken bij Fontys kunnen niet alleen externe vacatures in 2 talen (Ned-Eng) worden geplaatst, ook kunnen klussen/projecten intern worden gepubliceerd waardoor eigen medewerkers als eerste worden benaderd hiervoor. Daarnaast biedt de digitale recruitment back-office de mogelijkheid voor P&O en lijnmanagers om samen in één proces sollicitaties te beoordelen en af te handelen.

Met de lancering van WerkenbijLeviaan.nl leverde The Solutions Factory haar volgende arbeidsmarktoplossing op binnen de zorgsector. Naast actuele vacatures biedt Leviaan via haar arbeidsmarktplatform ook de beschikbare stages en mogelijkheden voor leerwerkplekken aan.
 
Maar ook het eerste half jaar van 2019 hebben we niet stil gezeten. We begonnen de eerste week van januari met een oplevering van de WerkenBij-site voor Provincie Zeeland.

In April hebben wij weer een mooie website gelanceerd in de zorgsector: WerkenbijZinn.nl. ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. De meer dan 2000 medewerkers en 800 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor cliënten binnen en buiten de locaties. Behalve reguliere vacatures worden op WerkenbijZinn ook vrijwilligerswerk en stages aangeboden.

Op initiatief van de gemeente Waalwijk is begin deze maand een nieuwe platform voor samenwerkende overheden in Midden-Brabant live gegaan; WerkenvoorMiddenBrabant.nl. Samen met de Provincie Brabant en de gemeenten Dongen en Hilvarenbeek kunnen zij niet alleen in- en externe vacatures zichtbaar worden gemaakt voor de eigen ambtenaren, ook kunnen klussen/projecten intern worden uitgewisseld met de aangesloten collega-overheden. Ook kunnen vacatures worden doorgeplaatst op WerkeninNoordoostBrabant en WerkeninZuidoostBrabant.

Kortom, wij zitten niet stil!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief