Vacature Center

Uw state-of-the-art WerkenBij-site!

U bent op zoek naar een geavanceerde oplossing voor de ondersteuning van uw werving- & selectieprocessen. U vindt het belangrijk als een herkenbare partij met uw eigen identiteit in de arbeidsmarkt te staan. De externe werving van nieuwe medewerkers heeft hoge prioriteit binnen uw organisatie. U verlangt snelheid en transparantie binnen uw HRM-proces. Daarom heeft The Solutions Factory het VacatureCenter ontwikkeld: de perfecte combinatie van een professionele WerkenBij-site en een geavanceerd recruitment backoffice.

WerkenBij-site

Het VacatureCenter wordt geleverd met een professionele responsive WerkenBij-site waarmee uw organisatie zich als aantrekkelijk en herkenbaar werkgever op de arbeidsmarkt kan profileren. Uw huisstijl wordt geheel overgenomen zodat uw WerkenBij-site in lijn is met uw andere communicatie-uitingen. Tevens biedt het VacatureCenter volledige social media-integratie.

Recruitment backoffice

De backoffice biedt u de mogelijkheid naast vacatures en stages ook interne klussen te publiceren. Naar wens kunnen tevens andere online media als publicatiekanaal worden gekoppeld. Sollicitaties komen centraal binnen inclusief kenmerk van het type kandidaat. De uitgebreide groepsgewijze acties voorzien in een snelle, heldere en tijdbesparende afhandeling van sollicitanten.

Standaard uitgerust met

Uw eigen huisstijl

Door uw huisstijl als basis te gebruiken voor ons ontwerp, videopresentaties, testimonials en nieuws toe te voegen, behoudt uw organisatie haar identiteit.

Responsive design

Mobielvriendelijk design zorgt voor een vlekkeloze weergave op alle devices. Solliciteren via mobiel?
Geen probleem!

Koppeling (sociale) media

Doe automatisch aankondigingen van uw vacatures op Twitter, LinkedIn, Facebook, uw eigen intranet of andere platformen.

Kandidatenbank

Zoek pro-actief naar talent door een kijkje te nemen in de kandidatenbank of maak een zoekopdracht aan en krijg automatisch bericht wanneer een interessant profiel wordt geplaatst.

Groepsgewijze acties

Dankzij de vele groepsgewijze acties zoals doorsturen, afwijzen, berichten en printen, realiseert u een tijdsbesparing in de afhandeling van sollicitanten.

E-portfolio

Naast het cv en wensenprofiel kunnen kandidaten zichzelf o.a. door middel van eigen documenten, testuitslagen, aanbevelingen en sociale media extra profileren.

Effectief HRM-proces

Plaats eenvoudig nieuwe vacatures of maak gebruik van bestaande templates. Houdt overzicht dankzij heldere statusmarkeringen en gebruik standaardbrieven voor een efficiënte afhandeling van uw sollicanten.

Managersmodule

Werk actief samen met de vacaturehouder door deze te betrekken bij het publiceren van een vacature, het maken van een voorselectie of het beoordelen en afhandelen van sollicitanten.

Real-time rapportages

Genereer automatisch rapportages binnen het door u opgegeven tijdsvak en verkrijg hiermee inzichten in vacatures, kandidaten en sollicitanten op managementniveau.

Uitbreidingsmodules

Het VacatureCenter kunt u uitbreiden met diverse modules waarmee u het platform exact aan uw wensen kunt laten voldoen:

Loopbaancentrum

Het VacatureCenter kan standaard worden uitgerust met een digitaal loopbaancentrum. Met deze functionaliteit kunt u uw medewerkers zelftesten en assesments aanbieden binnen een persoonlijk E-portfolio.

Selectiecommissiemodule

Deze additionele module voorziet in een flexibele, transparante en tijdbesparende oplossing voor het proces van sollicitantenbeoordeling door meerdere personen:

  • Volledig digitale ondersteuning van de selectiecommissie.
  • Maakt mailverkeer en papieren dossiervorming overbodig.
  • Heldere weergave van beoordeling via intuïtief kleursysteem.
  • Kan naar wens per vacature worden geactiveerd.
  • Geen limiet op het aantal commissieleden.
  • Mogelijkheid tot pré-screening; u bepaalt zelf of u een voorselectie maakt of alle sollicitanten voorlegt aan de commissie.

Totaaloplossing

In aanvulling op onze losse producten bieden wij ook een totaaloplossing, waarbij de diverse onderdelen volledig geïntegreerd zijn binnen één platform.

Vraag naar de mogelijkheden